The Shorter PROMIS Questionnaire

Brought to you by
PROMIS logo

Over SPQ

spq_graphic

De SPQ is een vragenlijst van 160 vragen die consulenten en onderzoekers kunnen gebruiken om het niveau van de verslavingstendens vast te stellen voor elk individu, in elk van de zestien aparte gedragssoorten.

Vul online de Questionnaire in

De categorieën die gemeten worden door de SPQ zijn:

Alcohol (al)
Gokken (g)
Shopping (se)
Voedseltekort (fs)
Recreatieve drugs (r)
Tabak (t)
Seks (s)
Cafeïne (c)
Sporten (e)
Werk (w)
Compulsief helpen Dominant
Relatie Dominant
Voorgeschreven Drugs (d)
Veelvraat (fb)
Compulsief helpen Onderdanig
Relatie Onderdanig


Samen ontwikkeld door Dr. Robert Lefever en onderzoekers aan de Universiteit van Kent, de SPQ wordt herkend en gerespecteerd als een accurate indicator van verslavende tendensen.

SPQ resultaten interpreteren.

Nadat u de SPQ heeft afgerond zullen uw resultaten gepresenteerd worden en ook zal er een grafiek getoond worden die de typische scores van een normale bevolkingsgroep en een klinische bevolkingsgroep laat zien, met welke u dan uw resultaten kan vergelijken.

Eén van de sterke punten van de SPQ is de capaciteit om meerdere verslavende ziektes in verschillende gebieden tegelijkertijd aan het licht te brengen.

Indien u verdere uitleg omtrent de SPQ wenst, email ons dan a.u.b.: enquiries@promis.co.uk.


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function split() in /home/spq/public_html/old-assets/footer.php:36 Stack trace: #0 /home/spq/public_html/dutch/index.php(46): include() #1 {main} thrown in /home/spq/public_html/old-assets/footer.php on line 36